2.169 nye Tesla Model 3 bare i mars!

Tek.no kunne vi i går lese at Tesla dro på med å selge hele 2.169 nye Model 3 bare i mars. Nest best var Toyotas Rav4, med 908 nyregistreringer. Tesla var altså en suveren vinner. Som vanlig motivert av kvartalsslutt og viktigheten av å rapportere gode tall til markedet for dermed forhåpentligvis å pumpe aksjekursen noen hakk til, men likevel.

Vi vet fra tidligere innrømmelser fra Elon Musk, at økt produksjon har en lei tendens til å gå ut over kvaliteten på bilene. Tilbake i januar, kunne Tek.no eksempelvis rapportere om at “Flere nye Tesla Model 3 blir putselig iskalde“. Grunnen er at varmepumpen skrur seg av – noe Tesla allerede har innrømmet at stemmer.

Tesla er fantastiske biler og om en først har lekt seg litt med Insane og Ludicrous, er det få biler som kan matche opplevelsen. Uansett, kvalitet og sikkerhet må ligge trygt forankret i bunn. En bil uten fungerende varmeapparat på norske vinterveier, den har sine begrensninger.

Vi oppfordrer alle som erfarer problemer med bilene sine om å ta turen innom Teslaklager.no. Ofte er det slik at vi kan få ryddet opp i feil og mangler langt enklere i fellesskap, enn om hver og en av oss skal måtte ta kampen helt på egenhånd. Det gjør egentlig jobben enklere for alle parter. Kunden får en forenklet prosess, da andre gjør jobben for en. Leverandøren får også en enklere prosess, da ting blir håndtert av en strukturert tredjepart, som har erfaring med nettopp tvister og det å komme frem til gode løsninger.

Sammen med Forbrukeradvokaten har vi i Bilklager AS satt opp tjenesten Teslaklager og vi håper å kunne bistå flest mulig av dere som triller rundt i en Tesla som ikke lever helt opp til hva som var lovet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: