Nyhetsbrev, påmelding og innbetaling

Det har vært en hektisk tid for oss i Bilklager, etter at vi kom over nyheten om at det var pågående saker i rettsvesenet i både Danmark og Norge, angående Tesla Model S, produsert i perioden 2013-2015. I Danmark er de 75 saksøkere, i Norge 31.

Vi var de første til å omtale sakene, i et innlegg vi publiserte 20. mai. I løpet av noen dager, ble vi omtalt i aviser verden over og vi har fått en rekke henvendelser – til og med tips om andre saker, gjeldende andre bilmerker. Alt dette er selvsagt veldig hyggelig. Spesielt hyggelig var det å se hvordan påmeldingstakten til gruppeklagen vår mot Tesla økte.

Nå er vi kommet så langt at vi forbereder utsending av første nyhetsbrev. Vi satser på å få dette sendt ut til samtlige deltakere innen uken er omme.

Samtidig vil samtlige som meldte seg på gruppeklagen innen utgangen av mai får tilsendt en faktura på 2.490 kr – vi hadde kampanjepris på påmeldingsavgiften ut mai. De som har meldt seg på fra juni av, vil bli fakturert ordinær påmeldingsavgift på 3.490 kr.

Vi har vel alle fått erfare noen flotte sommerdager i det siste, men vi i Bilklager tar i alle fall ikke ferie med det første. Her er det travle dager, akkurat slik vi liker det. Vi kommer tilbake om noen dager, i vårt første nyhetsbrev.

Leave a Reply

%d bloggers like this: