Kvittering for innbetaling og svar på telefon

Samtlige deltakere får tilsendt kvittering for innbetaling av påmeldingsavgift. Grunnet svært mange påmeldinger de siste dagene, ligger vi for tiden på etterskudd med utsending av kvitteringer. Vi jobber kontinuerlig med å hente oss inn. Forrige utsendte kvittering var for onsdag 20. april, klokken 18:04. Dersom du meldte deg på etter den tid, vil du motta kvitteringen din så snart vi har kommet til ditt påmeldingstidspunkt.

I og med at vi nærmer oss frist for påmelding, er det også svært mange telefonhenvendelser. Dette er selvsagt veldig hyggelig, men mens vi sitter i én telefon, er det kanskje fem andre som ikke får svar. Vi vil gjøre så godt vi kan å ringe tilbake til samtlige som ikke er kommet gjennom, men ber om tålmodighet ettersom det har vært svært mange tapte anrop de siste dagene.

Mange ringer for å spørre om de kan delta om de for eksempel har solgt bilen, eller – for Dieselgate – om de har fått utbedret juksemekanismen som var installert i bilen. Svaret på begge disse spørsmålene er JA.

Vi vil gjøre en solid innsats for å komme a jour i løpet av helgen og vil vil også være tilgjengelige på telefon gjennom hele helgen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: