Dieselgate / Tesla

DIESELGATE: 24. mai ble det sendt et krav for 2.200 deltakere i Dieselgate, som krever erstatning fra Volkswagen. Kravet gjelder dieselbiler med motortype EA 189. Det vil si biler som var eid og produsert av Volkswagen-konsernet, altså Audi, SEAT, Skoda, Porsche og Volkswagen.

Denne uken ble det klart at alle de 91.000 som krevde erstatning i Storbritannia vant frem og får 2,3 milliarder kroner. Som kjent var EU i september i fjor ute og krevde at Volkswagen fikk fart på seg med å gjøre opp for seg overfor resten av sine europeiske kunder. Vi andre burde få det samme som tyskerne – altså i snitt 35.000 kroner per bil.

EU mente at samtlige berørte burde få erstatning og dette er selvsagt det eneste rettferdige. Dessverre vet jeg av erfaring at selskapene slipper unna med å kun betale til de som krever erstatningen – resten får ingen verdens ting. Derfor er det viktig at man får rettet kravet, før det hele er over.

I Norge har vi måttet vente i 6 år på å få saken behandlet. Nå ligger den til behandling. I løpet av den siste måneden har over 2.000 eiere bestemt seg for å være med på å rette krav. Dersom du fremdeles ikke har gjort det, kan du gjøre det på egenhånd, eller ved å TRYKKE HER.

For å sørge for at flest mulig får være med på kravet i morgen, vil dette sendes i løpet av ettermiddagen. Derfor, om du har tenkt å rette et krav, få fart på deg og meld deg på. Vi gjør hele jobben. Du betaler 497 kroner når du melder deg på, samt at vi får 30% av erstatningen. Men, vi gjør altså hele jobben … og du får 70%. EU mener vi bør få 35.000 kroner i snitt per bil. Det gjør ikke noe om du har solgt bilen, eller om den er blitt til spiker i mellomtiden – det har tross alt gått 6 år, uten at Volkswagen har gjort opp for seg.

Om du lurer på om det kan stemme at de jukset helt bevisst med 11 millioner biler, eller om det stemmer at de hittil har betalt godt over 300 milliarder kroner i erstatninger – uten å betale en eneste krone i Norge enda … ja, da kan du jo bruke litt tid på å finne ut av det. Eller, du kan tro meg på at det er tilfelle. Jeg har brukt de siste 6 årene på å følge denne saken og nå tilbyr jeg deg å ordne erstatningen for deg – men du er nødt til å melde deg på, slik at jeg får rettet kravet for deg.

TESLA: Det fortsetter å komme deltakere til Software-oppdateringen i 2019. Som nevnt i nyhetsbrev til deltakerne, ligger det an til at kravet oversendes Tesla i løpet av uken som kommer. Jo flere vi er, jo bedre er det. Jeg vant den største saken som har vært mot Tesla i Norge. Jeg vet faktisk ikke om noen større saker som har vært kjørt mot Tesla noen steder i verden, så det kan hende den henger temmelig høyt i forhold til hva som tidligere er gjort.

Uansett, samtlige som melder seg på i forkant av at kravet sendes, vil bli inkludert i kravet. Jeg regner med å kunne holde åpnet for påmeldinger helt frem til Tesla gjør opp for seg, men det er selvsagt ikke mulig å si når dette tidspunktet inntreffer. Derfor, om du vurderer å melde deg på, gjør unna tankearbeidet og ta en beslutning.

Forrige gang var lekmann og prest med … det vil si vanlige folk og milliardærer. Denne gangen er vi dobbelt så mange og vi er fra alle kriker og kroker i landet. Så, om du ønsker å delta, få gjerne fart på deg og meld deg på før vi sender av gårde kravet.

Published by Dag Rune Flaaten

For mer om meg: https://dagruneflaaten.com.

Leave a Reply

%d bloggers like this: