Betaling med kryptovaluta

Det er nå mulig å melde seg på de ulike klagesakene, samt gå inn som sponsor, ved å betale med kryptovaluta.

Valutaene som aksepteres:
Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC), Monero (XMR), Pirate Chain (ARRR), Raptoreum (RTM)

Om du ønsker å betale med kryptovaluta, er det et eget valg for dette i selve påmeldingen.

Det er ikke skrevet noe om sponsoravtalen på bloggen enda, men deltakerne har mottatt informasjon om denne muligheten gjennom nyhetsbrevene. Gjennom sponsoravtalen, kan du kjøpe deg inn i fremtidige suksesshonorar som Bilklager.no mottar.

En kan nå gå inn som sponsor og betale med kryptovaluta, om en ønsker dette.

Kort forklaring av sponsoravtalen: Gjennom de ulike klagesakene som kjøres gjennom Bilklager.no, betaler deltakerne en påmeldingsavgift, samt at de mottar størstedelen av kompensasjonen når de vinner frem. Resten av kompensasjonen er suksesshonorar som går til Bilklager.no og de som har bidratt i arbeidet med saken. Samtlige klagesaker gjennom Bilklager.no har suksesshonorar.

Denne ordningen sørger for at Bilklager.no tjener gode penger på å vinne saker – en nyttig motivasjon for alle parter. Arbeidet med klagesaken Dieselgate har eksempelvis vart i over 6 år og gjennom suksesshonoraret vil kostnader dekkes inn og i tillegg kan det tilrettelegges for nye klagesaker.

Sponsorer skyter inn et selvvalgt beløp til arbeidet med de ulike klagesakene. Når saker vinner frem går 50% av suksesshonoraret til å betale sponsorene, inntil hver av dem har mottatt 4 ganger det beløpet de har sponset arbeidet med.

En trenger ikke være deltaker i en av klagesakene for å kunne gå inn som sponsor.

TRYKK HER for å lese mer om sponsoravtalen.

Published by Dag Rune Flaaten

For mer om meg: https://dagruneflaaten.com.

Leave a Reply

%d bloggers like this: