Fyller diesel partikkel filteret mye raskere etter fiksen

Bilen min, Skoda Yeti 2.0TDI, fyller diesel partikkel filteret mye raskere etter fiksen. Den kan knapt kjøre 200 km på sommeren, (mindre på vinteren) før den må sette i gang aktiv regenerering på partikkel filteret, noe som fører til økt slitasje av filteret.

Krever også at jeg må kjøre lengre runder for å sikre meg at den blir helt tømt. Bruker obd leser og appen VAG DPF for å se hva som skjer.

Er medlem av en britisk Facebook gruppe: (EA189 Fix Reversal Assistance (VW Diesel Emission Scandal) UK Forum) med tusener av medlemmer som observerer det samme, og som legger inn gammel software til ECU for å slippe problemet.

Anonym

Published by Dag Rune Flaaten

For mer om meg: https://dagruneflaaten.com.

Leave a Reply

%d bloggers like this: