Problemer med motortemperatur

Øyvind Lunde har oversendt klager han har sendt Møller Bil.

Det første brevet er fra 16.12.2017 og kan leses under:

Det andre klagebrevet er fra 20.08.2018:

Det er ikke alle som orker å ta tak i problemet på samme måte som Øyvind Lunde. Det er heller ikke alle som orker å melde fra om problemer i det hele tatt, men om du har erfart problemer med bilen etter oppdatering, send gjerne en e-post til info@bilklager.no, slik at vi kan publisere det på bloggen vår og andre også kan få vite at de ikke er alene.

Om du ikke allerede har gjort det, oppfordrer vi deg selvsagt til å bli med i klagesaken også, slik at du kan få rettet krav om erstatning. EU mener du skal ha tilbake 15% av det bilen kostet da den var ny og tysk høyesterett har bestemt at du kan rette krav i 10 år etter at skandalen ble kjent.

For mer info, TRYKK HER for å komme til klagesaken Dieselgate.

Published by Dag Rune Flaaten

For mer om meg: https://dagruneflaaten.com.

Leave a Reply

%d bloggers like this: