Hvorfor delta i våre klagesaker

Hvorfor skal man delta i en klagesak, når det finnes gratis offentlige tjenester som ivaretar våre interesser?

For det første: Du kan delta GRATIS i våre klagesaker.

For det andre: Vi har vunnet over DNB (2014-2016) og hjulpet rundt 1.500 norske småsparere med å få tilbake mellom 500 millioner og 1 milliard kroner etter at de var lurt inn i eiendomsfondet DnB NOR Eiendomsinvest.

For det tredje: Vi har vunnet over Tesla (2017-2018) og hjulpet 80 eiere av Tesla Model S P85D med å få erstatning for å ha kjøpt en bil med 30% færre hestekrefter enn oppgitt.

For det fjerde: Vi har vunnet over meglerhuset Nordic Securities (2017-2018) og hjulpet 21 av selskapets aksjonærer med å få erstatning for å ha investert i et luftslott.

For det femte: Har du noen gang forsøkt å benytte deg av disse gratis offentlige tjenestene? Har du noen gang forsøkt å vinne frem på egenhånd, eller lagt ut for at en advokat skulle hjelpe deg fra A til Å?

Vi har jobbet med slike saker siden 2013 og vi jobber nå med flere store saker. Vi vet hva vi holder på med, vi har vunnet frem flere ganger før og vi er trygge på at vi kommer til å vinne frem også med de sakene vi nå jobber med.

Dessuten, om du ønsker, kan du være med som sponsor, noe som betyr at du skyter noen penger inn i arbeidet mens det pågår, mot at du får en del av erstatningen for hver deltaker når vi vinner frem. Deltakerne gir nemlig fra seg en del av erstatningen ved påmelding, slik at andre kan være med og finansiere arbeidet, mot at de også er med og deler noe av erstatningen når den kommer. En veldig fin modell, kun med vinnere.

Har du lest negativt om oss i mediene? Ikke så rart, siden samtlige vi har hjulpet har måttet signere på at de ikke skal fortelle noe om saken i ettertid – dersom de gjør dette, kan motpart kreve pengene tilbake. Vi har likevel folk som har turt å stå frem og vitne om arbeidet og boken Kundene forteller er full av historier fra folk som har fått hjelp.

Hvorfor er forbrukermyndighetene og NAF negative til arbeidet? Hver av dem mottar hundrevis av millioner kroner hvert år for å hjelpe norske forbrukere og bileiere. De hadde muligheten til å hjelpe alle vi har hjulpet tidligere, men gjorde det ikke. De hadde muligheten til å hjelpe alle som nå deltar i våre pågående klagesaker, men gjorde det ikke.

Vi gjorde det da og vi gjør det nå.

Published by Dag Rune Flaaten

For mer om meg: https://dagruneflaaten.com.

Leave a Reply

%d bloggers like this: