Om oss

Bilklager.no er en tjeneste levert av Bilklager AS.

Bilklager.no hjelper norske bileiere med å vinne frem med sine rettmessige krav.

Bilklager er en tjeneste levert av Bilklager AS (org nr 926 837 966), som er et heleid datterselskap av Part Owners Holding AS (org nr 925 813 990). Vi har spesialisert oss på å utvikle tjenester for å hjelpe forbrukere i Norge og andre land til å vinne frem med sine rettmessige krav.

Part Owners Holding AS lanserte tidlig i 2021 tjenesten Togklager, som hjelper reisende med å kreve tilbake sin rettmessige kompensasjon ved forsinkelser og innstillinger av tog. Tjenesten er inntil videre kun tilgjengelig i Norge, men vil lanseres i en rekke land innenfor EU og EØS.

For Bilklager og den pågående klagesaken Teslaklager, er ekspertise hentet inn fra personer og foretak som har hjulpet norske forbrukere til å vinne frem mot Tesla tidligere – blant andre Forbrukeradvokaten.

Vi sikter mot å gjøre klageprosessene så komfortable og strømlinjeformede som mulig, slik at det blir en enkel beslutning å slutte seg til tjenestene og klagegruppene våre. Om du kjenner noen som triller rundt i en bil hvor vi har en pågående sak, er det gode muligheter for at også de er berørt av ett eller flere av de problemene vi tar tak i. Tips dem gjerne om tjenesten vår: Bilklager.no

%d bloggers like this: